soğuk_düş çaylak
| Konu: Anlamsız Sorular Çarş. Ağus. 04, 2010 10:48 am | |
| -En genç oğlunuz, hani şu 22 yaşında olan, o kaç yaşındaydı?
-Fotoğrafınız çekilirken orada mıydınız?
-Savaşta ölen kardeşiniz mi yoksa sizmiydiniz?
-Yalnızmıydınız yoksa kendi başınıza mıydınız?
-Çarpışma anında araçlar birbirinden ne kadar uzaktaydı?
-Kaç defa intihar ettiniz?
Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukarıya da çıkıyorlarmıydı?"
Soru: "3 çocuğu vardı, öyle mi?" Cevap: "Evet" Soru: "Kaç tanesi erkekti?" Cevap: "Hiçbiri" Soru: "Peki kız varmıydı?"
Soru: "Mr. Slatrey, balayına gittiniz değil mi?" Cevap: "Evet Efendim, Avrupa'ya gittim" Soru: "Peki eşinizi de götürdünüz mü?"
Soru: "Gördüğünüz kişiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakallı biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadın mıydı?"
Soru: "İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?" Cevap: "Ölümle" Soru: "Peki hanginizin ölümü?"
Soru: "Bütün cevaplarınız sözlü olmalı, anlaşıldı mı? Şimdi söyleyin bana hangi okula gittiniz?" Cevap: "Sözlü"
Soru: "Otopsiye başladığınız saati söyleyebilir misiniz?" Cevap: "Otopsi sabah 8:30 civarında başladı" Soru: "Ve bu sırada Mr. Dennington ölüydü, değil mi?" Cevap: "Yooo, masanın üzerinde oturmuş kendisine neden otopsi yaptığımı merak ediyordu."
Soru: "Doktor, otopsiye başlamadan önce nabzı kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Kan basıncını kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Solunumu kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "O zaman hastanın otopsi esnasında halen yaşıyor olma ihtimali var, öyle değil mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Bundan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?" Cevap: "Çünkü beyni yanımdaki kavanozun içinde duruyordu." Soru: "Ancak buna rağmen halen hayatta olamaz mıydı?" Cevap: "Tabii, belki de hayattaydı ve bir yerlerde hukuk master'ı yapıyordu." | |
|