NeFeReT Alıngan Administrator
Mesaj Sayısı : 166 Kayıt tarihi : 23/03/10 Yaş : 36 Nerden : marstan xD
| Konu: Dollhouse (dizi) Perş. Mart 25, 2010 7:50 pm | |
| Oyuncular: Eliza Dushku, Tahmoh Penikett, Olivia Williams, Harry Lennix, Dichen Lachman, Enver Gjokaj, Fran Kranz Yönetmen: David Solomon Yazar: Joss Whedon Yapımcı: Joss Whedon Tür: Gerilim, Dram, Bilim Kurgu Yıl: 2009 Ülke: ABD Dil: İngilizce
Kısa Tanıtım
Buffy The Vampire Slayer ve Firefly/Serenity'nin yazarı Josh Whedon yeni dizisi Dollhouse'ta, hafızaları silinip yerine kendilerine verilen göreve uygun kopya kişilikler yüklenen ve "aktif (active)" veya "kukla (doll)" olarak bilinen bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor.
Faaliyetleri yasal olmayan Dollhouse adındaki futuristik bir laboratuar/kuruluş tarafından müşterilerinin suç, fantezi veya basit bir eskortluk gibi çeşitli ihtiyaçları için görevlendirilebilen kuklalardan biri de Echo (Eliza Dushku)'dur. Echo kendisine yüklenen kopya kişilikler sayesinde görevlerini yerine getirmeye çalışırken, Dollhouse hakkında istihbarat toplayan federal ajan Paul Ballard'ta bu kuruluşu açığa çıkarmaya çalışacaktır.
~
Joss Whedon'ı "Buffy the Vampire Slayer" ın da yazarı olduğu için ayrı olarak seviyordum. Ayrıca yine "Buffy the Vampire Slayer" da Faith görevini üstelenen Eliza Dushku, diziye beni fazlasıyla çeken etmenler arasında. Uzun yaz tatilim boyunca izlemeyi umduklarımdan. | |
|